Kløver Ole-Wass

Sidste nyt

Kløver Ole Wass har gang i mange ting, her på siden kan du følge med i, hvad vi laver.

Kommende opgaver:

Planlægning af spejdernes lejr.
Årets store begivenhed er sommerlejren Spejdernes lejr 2012, som afholdes i Jylland. I år har alle spejderforbund besluttet at slå lejrene sammen og lave en stor, og man forventer der kommer ca. 40.000 spejdere. 

Spejdernes Lejr 2012 afholdes fra d. 21 juli til 28 juli, hvor ca. 35.000 spejdere fra forskellige lande og grene samles til fælles lejr.
Du kan klikke her for at se billeder fra lejren.

Renovering af tag.
Det drypper ind flere steder og det gamle eternit tag har udtjent sin værnepligt. Vi er på udkig efter et firma som kan og vil skifte det til meget billige penge, og forældre teamet stiller naturligvis op og giver en hjælpende hånd, for at holde prisen nede.

Facade.
Den ydre bræddebeklædning er flere steder i så dårlig stand at det kræver udskiftning. Desværre har den underliggende krydsfinér også taget skade og er godt rådden rundt omkring. Vi påtænker ved samme lejlighed at få lagt mere isolering i væggene, så vi kan få vores energi forbrug ned.

Toiletter.
Toiletbygningen trænger efterhånden til en kærlig hånd. Den nærmere plan hermed er ikke fastlagt endnu - men vi hører gerne fra dig med forslag.  

 

   Aktiviteter